Vodafone Magyarország Zrt.

Vodafone Magyarország Zrt.

A Vodafone a világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatójaként Európában, a Közel-Keleten, Amerikában, Afrikában és Ázsiában is jelen van, világszerte több mint 529 millió ügyfelet kiszolgálva.

A Vodafone leányvállalatai 26 országban vannak jelen, és további 49-ben rendelkezik partnerhálózattal, valamint 19 piacon kínál vezetékes szolgáltatásokat. Nemzetközi vállalatként igyekszünk ügyfeleinknek a helyi adottságokhoz és igényekhez alkalmazkodó, személyre szabott megoldásokat kínálni.

A Vodafone Magyarország a Vodafone Csoport tagjaként 1999. november 30-a óta biztosít Magyarországon mobilkommunikációs szolgáltatásokat lakossági ügyfelek, kisvállalkozások, valamint közép és nagyvállalatok számára.

A vállalati sokszínűség igen fontos szerepet játszik vállalatunk sikeres működésében, ezért olyan munkakörnyezetet szeretnénk létrehozni, amely tiszteli, értékeli és elismeri munkatársai egyediségét. Különbségeinkre (legyen az nem, kultúra, készségek, kor, szexuális identitás vagy fogyatékosság) erősségként tekintünk. Szeretnénk elérni, hogy munkatársaink önmagukat adhassák a munkahelyükön.

Úgy gondoljuk, a diverzitás elősegíti az innovációt és ügyfeleink jobb megértését. A sokszínűség fontos részét képezi az egyenlő bánásmód és a nemek közötti kiegyensúlyozottság. Munkatársaink között a nők és férfiak aránya közel azonos.