BP BSC Kft.

A BP 2009-ben alapított magyarországi üzleti szolgáltató központja ezernél több embert foglalkoztat, ügyfélszolgálati, pénzügyi és beszerzési területeken.

Vállalatunk nemzetközi Sokszínűségi és Befogadó szabályzata szerint elutasítunk mindennemű diszkriminációt és hátrányos megkülönböztetést, és kiemelt figyelmet fordítunk ezek megelőzésére, megszüntetésére. A megfelelõ embert a megfelelõ pozícióra elv jegyében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére, fejlesztésére. Biztosítjuk, hogy az elõmenetel a képességek, az egyénben rejlõ lehetõségek, a teljesítmény, a fejlõdésre való nyitottság és egyéni fejlõdési potenciál mértékében legyen biztosított minden munkatársunk számára.

A vállalat jelenleg érvényben lévő Esélyegyenlőségi terve a 2014-2016. közötti periódusra érvényes cselekvési tervet tartalmazza melyet a kinevezett Esélyegyenlőségi Referens aktualizál rendszeresen a vezetőséggel. A BP nyitott arra, hogy a társadalmi esélyegyenlőség megvalósulásának érdekében csatlakozzon kezdeményezésekhez úgyis mint a Nyitottak Vagyunk közösséghez és támogatója a REHAB Critical Mass-nak valamint a Budapest Pride mozgalomnak.

Esélyegyenlőségi és sokszínűségi tevékenységünket a Fogyatékosság-barát Munkahely cím ismételt elnyerése 2015ben, a Kismama Klubunk sokéves működése és a rugalmas munkavégzési lehetőségek is tükrözik.