Accor-Pannonia Hotels Zrt.

Accor-Pannonia Hotels Zrt.

Az AccorHotels a nemzetközi szállodaipar meghatározó szereplője, összesen 4200 szállodát működtet 95 országban. Magyarországi leányvállalatának portfóliójában 3-4-5 csillagos szállodák találhatóak.Világszinten 250 000, Magyarországon több mint 1000 elhivatott kolléga dolgozik nap mint nap, akiknek a sokszínűség napi valóság. Az AccorHotels számára a diverzitás sokkal többet jelent mint szállodáinkban megjelenő nemzetiségek és kultúrák sokszínűsége. Vállalatunk a diverzitásra társadalmi és etikai nézőpontból is tekint.

Sokszínűségünk 4 prioritás köré szerveződik:

  • Nemek közötti egyenlőség
  • Az etnikai, társadalmi és kulturális sokszínűség
  • Több generációs együttműködés
  • Fogyatékkal élők integrációja

Vállalatunk harmadik alkalommal nyerte el Fogyatékosság-barát Munkahely címet. Jelenleg 32 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztatunk különböző munkakörökben (pl.: szobafoglalási munkatárs, recepciós, takarító), ezáltal is hirdetve a fogyatékkal élők esélyegyenlőségét. Az új kollégákkal való együttműködésben nagy szerepe van többek között az Accor Académie Hungary által biztosított érzékenyítő tréningeknek is. A tréning során arra tanítottuk munkatársainkat, hogy hogyan integrálhatók szállodaipari munkahelyi környezetbe a megváltozott munkaképességű munkavállalók, illetve általános ismereteket is elsajátíthattak kollégáink a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban.

Az AccorHotels elkötelezett a nők társadalmi helyzetének javítása, a női karrierutak támogatása iránt is. Ennek érdekében jött létre a WAAG (Woman at AccorHotels Generation) hálózat, amely a vállalatunknál dolgozó kollégákból áll, nőkből és férfiakból egyaránt. A WAAG hálózat célja, hogy megerősítse a vezetői képességeket és kölcsönös inspirációt teremtsen a nők számára, melyet a női mentoringprogram keretein belül valósítunk meg.

Sokfélék vagyunk, kíváncsiak, lelkesek, fiatalok vagy tapasztaltak, de egyben biztosan egyformák: számunkra a munkánk a szenvedélyünk egy sokszínű, egyenlő csapatban.