Sanofi Zrt.

Cégünk mottója: „Évszázados tradíció az egészségügy területén”

A betegek igényeire összpontosító, vezető nemzetközi egészségügyi vállalat a Sanofi Zrt.
Egy olyan nemzetközi egészségügyi vállalat vagyunk, amely egészségügyi megoldások kutatásával, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Nem egyszerűen gyógyszercég vagyunk, hanem diverzifikált (sokféle tevékenységet folytató) egészségügyi vállalat.

Partnereinkkel együttműködve sokat teszünk az egészség megőrzéséért, az életminőség javításáért, valamint azért, hogy reményt és terápiás válaszokat adjunk a világ 6,8 milliárd lakosának lehetséges egészségügyi problémáira.

Munkatársaink mindent megtesznek ennek a célnak az eléréséért, elsősorban gyógyszerkészítmények és vakcinák előállítása révén.

Célunk, hogy az egészségügy betegközpontú, nemzetközi, hosszú távú partnereivé váljunk.

Új utakra lépünk szakterületeinken a különböző népességcsoportok kezelésében.

Azt szeretnénk, ha arról lennénk híresek, hogy a tudományos felfedezéseinkkel milyen jól tudunk a betegek körében reményt és terápiás megoldást nyújtani.

Közös erővel igyekszünk olyan megoldásokat felfedezni és kifejleszteni, amelyek a betegséget megelőzik, kezelik és gyógyítják.

A társadalmi-közösségi felelősség vállalás terén is sokat tesz vállalatunk:

Vállalatunk a Szakszervezettel és az Üzemi Tanáccsal karöltve kidolgozza a cég Esélyegyenlőség Tervét, melyben elkötelezettséget vállalunk az egyenlő bánásmód alkalmazására, a családbarát munkahely kialakítására és fenntartására, a munkába visszatérő kismamák reintegrációjának megkönnyítésére valamint a fiatalok mentorálási programjára.

Elkötelezett tagja vagyunk a MEF-nek (Munáltatók Esélyegyenlőségi Fórum), ahol több magyarországi vállalat esélyegyenlőséggel foglalkozó kollégái hatékonyan és nem utolsó sorban jó hangulatban tudnak együttműködni. Különösen fontos és nagy jelentőséggel bír a Fórumokon a tapasztalatcsere, a jó gyakorlatok megosztása, mely mindenképpen előreviszi a vállalatok ilyen irányú törekvéseit.