IBM Magyarországi Kft.

Az IBM 1936-ban alapított magyarországi cégcsoportja több ezer embert foglalkoztat, üzleti tanácsadási, szolgáltatási,  szoftver-hardver szakértõi, értékesítõi és gyártási területeken.

A cég minden lehetséges eszközzel támogatja tehetségeinek kibontakozását és a sokszínûséget, melyet  kiemelkedően fontos üzleti prioritásként tartunk számon, és fenntartható sikerünk alapja. Büszkék vagyunk rá, hogy egyenlõ bánásmódot biztosítunk minden munkatársunk számára, ennek egyik fontos garanciája, hogy a nemzetközi sztenderdet jelentő Diversity Policyt előírásaihoz alkalmazkodunk. Az egyenlő bánsámód elvét a munkáltatói feladatok teljes körére alkalmazzuk, beleértve a munkaerõ felvételét, a munkakörülményeket, a munkabérek, jövedelmek, juttatások megállapítását, a képzés, a továbbképzés és egyéb ösztönzők kialakítását, ahogy a szakmai elõmenetelre,  áthelyezésre, felmondásra vonatkozó eljárásokat is.

Elutasítunk mindennemű diszkriminációt és hátrányos megkülönböztetést, és kiemelt figyelmet fordítunk ezek megelőzésére, megszüntetésére. A megfelelõ embert a megfelelõ pozícióra elv jegyében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére, fejlesztésére. Biztosítjuk, hogy az elõmenetel a képességek, az egyénben rejlõ lehetõségek, a teljesítmény, a fejlõdésre való nyitottság és egyéni fejlõdési potenciál mértékében legyen biztosított minden munkatársunk számára.