EATON Enterprises Hungary Kft.

EATON Enterprises Hungary Kft.

Az Eaton egy globális energetikai vállalat, amely több mint 100 ezer dolgozót foglalkoztat a  világ több mint 100 országában. Olyan hatékony energia felhasználási megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével ügyfeleink hatékonyabban, biztonságosan és fenntartható módon kezelhetik az elektromos, hidraulikus és mechanikus energiát. Küldetésünk, hogy termékeinkkel és a hozzá nyújtott energetikai megoldásokkal egy fenntarthatóbb bolygót hagyjunk hátra.

Az Eaton regionális központi irodája 2015-ben indult Budapesten, ahol Ügyfélszolgálati, Mérnöki, Pénzügyi, Informatikai, Logisztikai és Beszerzési, Emberi erőforrás, Audit és minőségbiztosítási feladatokat lát el. Célunk az ügyfelek magasabb szintű és hatékonyabb kiszolgálása. Multifunkcionális és értékadó tevékenységekkel foglalkozunk, a minőség és nem a mennyiség a lényeg.

A vezetés számára a kezdetektől fontos volt az Eaton alapértékei mentén építeni a  szervezeti kultúrát, vagyis egy humánus, emberközpontú céget létrehozni. Az Eaton büszke arra, hogy a világ legetikusabb cégei között tartják számon (World’s Most Ethical Company -  Ethisphere Institute) és ez az etikus magatartás nemcsak külső ügyfeleink felé, hanem munkatársaink felé is alapvető érték.  

Vállalati kultúránk fontos eleme, hogy a munkavállalóinkért vagyunk. Nálunk az ember az első.  Ők működtetik a folyamatainkat, rendszereinket és általuk vagyunk képesek a kiváló teljesítményre. A munkáltatói felelősségvállalás ennek a partneri együttműködésnek a motorja. Önkéntes csoportjaink  dolgoznak azon, hogy segítsünk másoknak, legyünk zöldebbek, sportoljunk és adjunk vissza valamit a környezetünknek és a társadalomnak. Etikus magatartásunkat a társadalmi szerepvállalásunk is tükrözi, aláírtuk az EU  Diversity Chartát, non-profit szervezetek aktív tagjai vagyunk. Versenytársaink  között úttöröként elindítottunk  egy modelt, amelyben inkubált munkakörnyezetet biztosítunk a megváltozott munkaképességűeknek. Elkötelezettjei vagyunk a sokszínűségnek, mert hisszük, hogy az hozzátesz a munkánkhoz.

Az Eaton BSC egy Start Up, 100 éves múlttal. Eaton,   „We Make What Matters Work”.