Job Kft.

A JOBGROUP (www.jobgroup.hu) egy több mint 20 éve sikeresen működő személyzeti tanácsadó vállalat, mely mára négy üzletágat üzemeltet.

JOB üzletágunk munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozik, mely igen jól választott domain nevének (www.job.hu) köszönhetően 110.000 fős adatbázissal rendelkezik, így munkaerő-közvetítő üzletágunk akár célzott, speciális munkáltatói igényeket is ki tud szolgálni.

BrandJob (www.brandjob.hu) üzletágunk, hogy módszertanával hatékonyan segítsük Partnereinket abban, hogy a tehetségek megszerzéséért és megtartásáért folyó versenyben minél előkelőbb helyezést érjenek el.

RehabJob (www.rehabjob.hu) divíziónk szolgáltatásain keresztül igyekszünk megkönnyíteni a megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációját, támogatjuk a munkaadók toborzási tevékenységét, segítjük a két fél egymásra találását, valamint a mindennapokban is használható szakmai segítséget nyújtunk a munkaadók számára.

Törekvéseink megvalósításaként 2011 májusában létrehoztuk a www.rehabjob.hu honlapot, mely a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt munkaerő-piaci integrációját segíti aktuális információk közzétételével és ami a legfontosabb, nekik szóló – folyamatosan általában 240 - álláshirdetésekkel. RehabJob divíziónk hűséges ügyfélkörével és több civil szervezettel stratégiailag együttműködve a nyílt munkaerő-piaci integráció úttörője a személyzeti tanácsadás területén.

Az Év Társadalmi Befektetési Programja mellett a leginnovatívabb, a legsikeresebb, és a legnagyobb hatást elérő vállalati támogatási programokat díjazta a Magyar Adományozói Fórum (MAF) 2012. október 4-én. Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategóriában második helyezést értünk el. Cégünk 2013 óta Fogyatékosság-barát munkahely és 2013-ban a Magyar Telekomtól átvehettük DELFIN díjat is.

Rehabjob üzletágunk fő profilja miatt fantasztikusnak tartjuk, hogy létrejött egy olyan kezdeményezés, mint a MEF és hogy mi is aktív részesei lehetünk a közös cél, a nyílt munkaerő-piacon való esélyegyenlőség megvalósításának!